​Velkommen til Gert Petersen Murermester ApS

​Tlf.: 32 53 02 26   |   E-mail: kontor@murergert.dk

Hvem er vi?

​Vi er et murerfirma, der er beliggende i Dragør. Vi har eksisteret i over 40 år, og lige siden firmaets fødsel har det været med murermester Gert i spidsen og Henrik som den tro væbner på sidelinjen. Vi kan udføre alle opgaver inden for murerfaget, både store og små. 

Vi er i firmaet 12 ansatte, der alle er yderst kompetente inden for murergerningen. Vi er ikke noget kæmpestort murerfirma, men dette anser vi som en god ting. Det resulterer nemlig i en personlig behandling af kunden. Dette kommer blandt andet til udtryk via et tæt samarbejde med kunden i forbindelse med en byggeopgave.

Vi udfører helst lokale opgaver

Vi lever af god omtale, og vi arbejder derfor helst lokalt. Vi vil helst ikke have opgaver inde midt i København, men i området omkring København påtager vi os gerne opgaver. Vi tager både opgaver for private og erhvervskunder.

Vi har mange dygtige samarbejdspartnere

Nogle gange kommer vores kompetencer til kort i forbindelse med byggeprojekter, og i sådanne tilfælde er det vigtigt at have dygtige og gode samarbejdspartnere, og dette har vi i allerhøjeste grad. Vi samarbejder blandt andet sammen med dygtige arkitekter og ingeniører, som vi har kendt i mange år, og som vi ved, er garant for god kvalitet.

Tag et kig rundt på vores hjemmeside for at se lidt nærmere på, hvad vi kan tilbyde. Har du spørgsmål, der ikke besvares på hjemmesiden, er du meget velkommen til at tage kontakt til os på 32 53 02 26 til en uforpligtende snak.​

kontor43 i Dragør, Sjælland, DK på Houzz

5 / 5 stjerner på Krak - 2 anmeldelser​

G C Petersen Murermester ApS | Engvej 5 | 2791 Dragør | Tlf. 32 53 02 26 | e-mail: kontor@murergert.dk | CVR : 71100510

Find os på Google+