​Velkommen til Gert Petersen Murermester ApS

​Tlf.: 32 53 02 26   |   E-mail: kontor@murergert.dk

​Tilbygninger og tilladelser

Går du rundt og drømmer om mere plads? Måske en udestue, et værksted eller en helt ny etage på huset? En tilbygning kan i mange tilfælde være den helt rigtige løsning, hvis du har brug for lidt mere plads, men ikke har lyst til at flytte fra dit nuværende hus

Der er uendelige muligheder for skønne tilbygninger. Derfor er den en god idé at undersøge dine muligheder, inden du går i gang med dit tilbygningsprojekt. Søg inspiration til din tilbygning på nettet, hos din håndværker, i diverse boligblade og hvor du ellers plejer at finde boliginspiration. Når du har lagt den helt rigtige plan for din tilbygning, skal du ansøge om byggetilladelse. Her kommer et par gode råd om tilbygninger og byggetilladelser.

Husk byggetilladelsen når du laver tilbygning

Alle ombygnings- og renoveringsprojekter, der udvider dit beboede areal, kræver en byggetilladelse fra din kommune. Sørg for at søge om byggetilladelse i god tid. En tilladelsesproces kan tage lang tid. Når du ansøger om byggetilladelse i god tid, undgår du, at byggeprojektet bliver forsinket på grund af manglende tilladelser.

Begynd ikke byggeriet, før tilladelserne er i hus

Selvom det kan være fristende at begynde med din tilbygning så hurtigt som muligt, kan det være en rigtig dårlig idé at have alt for travlt. Hvis din tilbygning efterfølgende viser sig ikke at leve op til kommunens krav, kan du risikere at skulle betale en bøde.

Få et uforpligtende tilbud​

Mursten eller gasbeton?

Antal etager?


Badeværelse?


Opvarmning?

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
kontor43 i Dragør, Sjælland, DK på Houzz

5 / 5 stjerner på Krak - 2 anmeldelser​

G C Petersen Murermester ApS | Engvej 5 | 2791 Dragør | Tlf. 32 53 02 26 | e-mail: kontor@murergert.dk | CVR : 71100510

Find os på Google+