​Velkommen til Gert Petersen Murermester ApS

​Tlf.: 32 53 02 26   |   E-mail: kontor@murergert.dk

Vi er dygtige til facadearbejde

​Det første, man ser, når man ser et hus, er dets facade, og det er derfor utrolig vigtigt, at denne er både smuk og vedligeholdt, da facaden nærmest egenrådigt afgør førstehåndsindtrykket af et hus. Vi har mange års erfaring med at udføre facadearbejde, og der findes stort set ikke noget hus i Dragør og omegn, som vi har givet en opfriskning på et tidspunkt. 

Vi er et hyggeligt lille murerfirma, der primært laver lokale opgaver, så hvis du bor i et hus nær Dragør, der trænger til en opfriskning, står vi klar med materialerne til at give dit hus en genfødsel, så det igen kommer til at stråle og lyse hele nabolaget op.

Vi udfører facadearbejde på en traditionel måde

Vi benytter altid traditionelle mørteltyper, traditionelle strategier og traditionelle materialer, når vi udfører facadearbejde. Det gør vi, fordi vi har mange års erfaring med disse materialer, strategier og mørteltyper, og vi ved, hvad de hver især står for. Vi er samtidig et murerfirma, der prioriterer traditioner højt, og det kan ses i vores arbejde. Dette betyder dog ikke, at vi hænger fast i fortiden. Vi kan sagtens lave moderne facadearbejde.

​Vi laver mere end blot facadearbejde

En ting er at renovere facaden og få den til at skinne. Noget andet næsten lige så vigtigt er, hvad der gemmer sig bag facaden. Vi tilbyder at optimere isoleringen af huset, og det kan i manges tilfælde være en rigtig god investering, da det er arbejde, der tjener sig selv ind. God isolering vil nemlig betyde færre udgifter til varme og lignende.

Skal facaden på dit hus have en opfriskning, er vi uden tvivl de rette til jobbet. Du er meget velkommen til at tage kontakt til os på 32 53 02 26 til en uforpligtende snak.

kontor43 i Dragør, Sjælland, DK på Houzz

5 / 5 stjerner på Krak - 2 anmeldelser​

G C Petersen Murermester ApS | Engvej 5 | 2791 Dragør | Tlf. 32 53 02 26 | e-mail: kontor@murergert.dk | CVR : 71100510

Find os på Google+