​Velkommen til Gert Petersen Murermester ApS

​Tlf.: 32 53 02 26   |   E-mail: kontor@murergert.dk

Vi bygger smukke badeværelser

Vi har mange års erfaring med at bygge badeværelser, og denne erfaring viser sig tydeligt i vores arbejde. Når der skal bygges et badeværelse, er det nødvendigt at alliere sig med andre fagfolk, og vi har heldigvis gode forbindelser til dygtige samarbejdspartnere, der kan hjælpe os med at bygge badeværelser.

​Vi bygger både nye badeværelser og renoverer gamle

Uanset om du har planer om et nybyggeri, eller om du blot overvejer at renovere dit gamle badeværelse, så kunne vi sagtens være løsningen for dig.

Vi bygger nemlig både badeværelser fra bunden, og vi renoverer gamle. Ligegyldigt hvilken opgave vi sættes på, garanterer vi, at resultatet bliver helt perfekt og af yderst høj kvalitet.

Grundig dialog

Når vi samarbejder med andre fagfolk, er vi tovholdere for projektet, og vi garanterer, at vi har det fulde overblik, og at alt bliver korrekt udført efter planen. Det er i forbindelse med vores byggeprojekter også utroligt vigtigt for os at have en god og grundig dialog med kunden, så vi kender dennes behov, så vi bedst muligt kan imødekomme behovene.

Vi har gode anbefalinger

Vi er et murerfirma, der har et rigtigt godt ry. Vi har mange anbefalinger fra tidligere kunder, som vi har bygget badeværelser og/eller andet for. 

Vi står for god kvalitet og solidt dansk byggeri. Vi er yderst pligtopfyldende, overholder vores deadlines, arbejder tæt sammen med kunden og rydder altid grundigt op efter vores arbejde

Få et uforpligtende tilbud​

Renovering eller etablering af badeværelse?

Installationer i badeværelset?
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​4 gode råd, når du skal bygge nyt badeværelse

Skal du have nyt badeværelse? Men ved du ikke helt, hvor du skal starte? Der er mange ting, du skal overveje, når du skal have nyt badeværelse. Derfor får du her vores bedste råd til dit byggeprojekt

Vi har samlet alle vores erfaringer fra badeværelsesbyggerier rundt om i landet. Dem har vi samlet i 4 tips til dig, så dit badeværelsesprojekt kan blive så vellykket som overhovedet muligt.

1. Læg en plan
Før du involverer en håndværker og spørger efter tilbud, er det en rigtig god idé at lægge en plan for dit nye badeværelse. Lav en ønskeliste og prioriter den gerne efter, hvor vigtige de forskellige ting i badeværelset er for dig. Vil du fx have badekar eller brus? En eller to håndvaske? Skabe til opbevaring?

Når du har overblik over dine ønsker og prioriteringer, kan du sammen med din håndværker lægge en plan for dit nye badeværelse. Sørg også for at have klare aftaler for tidsfrister, budgetter og praktiske foranstaltninger.

2. Sammenlign flere tilbud
Når du skal have lavet nyt badeværelse, er det altid en god idé at indhente tilbud fra flere forskellige håndværkere. Få gerne 2-3 forskellige håndværkere til at give dig et tilbud. På den måde er du sikker på at få et reelt indblik i, hvad der kan lade sig gøre med dine krav og dit budget.

Når du vil sammenligne tilbud, skal du sørge for, at dine tilbud er sammenlignelige. Sørg for at efterspørge de samme opgaver hos alle håndværkere, så du rent faktisk kan sammenligne på et ordentligt grundlag.

3. Overvej kvalitet og udseende nøje
Dit nye badeværelse skal se super lækkert ud og passe til din smag. Tag dig derfor god tid til at overveje, hvordan du gerne vil have det færdige badeværelse til at se ud. Ting som disse er alle afgørende for, hvordan det samlede udtryk bliver på et nyt badeværelse:

  • Fliser
  • Armaturer
  • Håndvask
  • Bordplade
  • Toilet
  • Vægfarve
  • Opbevaringsløsninger

Besøg evt. dit byggemarked eller en badeværelsesforhandler for at samle inspiration til dit nye badeværelse og se, hvordan de forskellige løsninger tager sig ud i virkeligheden.

4. Husk vådrumssikring
Manglende eller dårlig vådrumssikring er en af de hyppigste årsager til problemer i forbindelse med renovering og nybygning af badeværelser. Hvis et nyt badeværelse ikke er tilstrækkeligt beskyttet mod fugt, kan der hurtigt opstå store og dyre skader i dit nye badeværelse.

Husk derfor altid at få en professionel til at rådgive dig omkring vådrumssikring.

Badeværelse med garanti
Vil du være sikker på ikke at få ubehagelige overraskelser i forbindelse med dit badeværelsesbyggeri? Når du vælger en håndværker, der er dækket af Byg Garanti, er du altid dækket med op til 100.000 kr., hvis der skulle være fejl, sjusk eller mangler på dit nye badeværelse.

kontor43 i Dragør, Sjælland, DK på Houzz

5 / 5 stjerner på Krak - 2 anmeldelser​

G C Petersen Murermester ApS | Engvej 5 | 2791 Dragør | Tlf. 32 53 02 26 | e-mail: kontor@murergert.dk | CVR : 71100510

Find os på Google+