​Velkommen til Gert Petersen Murermester ApS

​Tlf.: 32 53 02 26   |   E-mail: kontor@murergert.dk

Vi kan udføre alle typer af renoveringsopgaver

​Vi har mange års erfaring med at udføre renoveringsopgaver. Bor man i et hus, der efterhånden har mange år på bagen, og som gennem årene er blevet yderst slidt, er det oplagt at få det renoveret. På den måde kommer huset til at føles som nyt, samtidig med at man bevarer sjælen fra det gamle hus. Vi udfører både store og små renoveringsopgaver, så det er naturligvis også muligt blot at få renoveret et enkelt værelse, en garage eller noget tredje, hvis det ikke er hele huset, der trænger.

Vi arbejder tæt sammen med kunden

Når vi udfører renoveringsopgaver, er det i tæt samarbejde med kunden, så vi kender dennes behov og ønsker fuldt ud. Vi giver naturligvis kunden mulighed for at trække på vores mange års erfaring inden for byggefaget ved at give kunden gode tips og tricks til, hvordan renoveringsarbejdet til deres hus kan udføres.

Vi benytter materialer af høj kvalitet

Når vi udfører renoveringsopgaver, er det vigtigt, at materialerne, der benyttes, er af høj kvalitet. Det er også vigtigt, at resultatet af byggearbejdet er yderst flot og ikke mindst, at resultatet af arbejdet er holdbart, så huset kan holde i mange år. Vi garanterer, at både materialerne og udførelsen af arbejdet er af høj kvalitet hos os.


Når vi bliver booket til en opgave, sørger vi altid for at holde vores aftaler med kunden. Vi gør en stor dyd ud af at overholde vores deadlines, og vi sørger altid for at rydde fuldstændig op efter en opgave, så der ikke nogen spor efter os. Ud over det flotte bygningsværk naturligvis.

Skal du have udført en renoveringsopgave, kunne vi sagtens være den rette til dette job. Du er meget velkommen til at ringe på 32 53 02 26 til en uforpligtende snak.

kontor43 i Dragør, Sjælland, DK på Houzz

5 / 5 stjerner på Krak - 2 anmeldelser​

G C Petersen Murermester ApS | Engvej 5 | 2791 Dragør | Tlf. 32 53 02 26 | e-mail: kontor@murergert.dk | CVR : 71100510

Find os på Google+