​Velkommen til Gert Petersen Murermester ApS

​Tlf.: 32 53 02 26   |   E-mail: kontor@murergert.dk

Vi udfører kalkninger

​Vi har over 40 års erfaring med overfladebehandlinger af typen kalkning. Vi udfører kalkninger af både almindelige huse og kirker. Du kan derfor være sikker på, at vi udfører kalkninger perfekt og lige efter bogen. En kalkning er en yderst attraktiv overfladebehandling, da den tillader fordampning og er skånsom over for murværket.

En aftale er en aftale

Når vi aftaler en deadline med kunden, overholder vi naturligvis denne. Vi holder altid ord, og vi gør en dyd ud af at aftale betingelser på forhånd med kunden, så denne ved, hvad den kan forvente, og så vi ved, hvad kunden ønsker af os. 

I og med at vi har 40 års erfaring med kalkninger, anser vi os selv for at eksperter inden for dette område, og denne ekspertise inden for dette fag lader vi yderst gerne kunden komme til gode. Vi vil være i stand til at rådgive om og besvare alle kundens spørgsmål om kalkninger

​Altid høj kvalitet

Vi garanterer, at de kalkninger, som vi udfører, altid er af højeste kvalitet uanset opgavens størrelse. Vi udfører kalkninger på mange forskellige slags bygninger, og dette kan medføre mange forskellige slags kalkningsopgaver, men en ting går dog igen på tværs af alle disse forskellige opgaver, og det er vores stræben efter høj kvalitet og perfektionisme i det arbejde, som vi udfører.

Overfladebehandling af huset

Skal du have udført en overfladebehandling af huset, så er en kalkning måske oplagt. I så fald vil vi hellere end gerne hjælpe dig med denne opgave, og du er meget velkommen til at ringe på 32 53 02 26 til en uforpligtende snak. 

kontor43 i Dragør, Sjælland, DK på Houzz

5 / 5 stjerner på Krak - 2 anmeldelser​

G C Petersen Murermester ApS | Engvej 5 | 2791 Dragør | Tlf. 32 53 02 26 | e-mail: kontor@murergert.dk | CVR : 71100510

Find os på Google+